VATRO-SERVIS d.o.o. - Poduzeće za inženjering, konzalting i trgovinu na polju zaštite od požara i zaštite na radu

+385 (0) 42 658-080

Rad s halonima

Sukladno članku 68. Zakona o zaštiti zraka (NN 130/11, 47/14) Ministarstvo zaštite okoliša i prirode, izdalo je Dozvolu za obavljanje djelatnosti prikupljanja, obnavljanja, oporabe i stavljanja na tržište kontroliranih tvari – halona.

Također, sukladno članku 67. st.1., Zakona o zaštiti zraka (NN 130/11, 47/14 i 61/17) Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, izdalo je Dozvolu za obavljanje djelatnosti prikupljanja, provjere propuštanja, ugradnje i servisiranja nepokretnih protupožarnih sustava i aparata za gašenje požara koji sadrže kontrolirane tvari ili o njima ovise.

Poduzeće Vatro-servis d.o.o., ishodilo je potrebna rješenja i dozvole za rad s halonima, te ima status "NACIONALNE BANKE HALONA RH", Centar za prikupljanje halona.

Ukoliko u Vašem poslovnom okruženju naiđete na posude sa halonom, bilo u prijenosnim vatrogasnim aparatima, ili kao dio stabilne instalacije sustava za automatsko gašenje požara, obratite nam se s punim povjerenjem da Vas uputimo u daljnje korake vezano uz postupanje s halonima, u skladu sa zakonskim aktima i Uredbom Vlade RH.

Galerija

Tražite rješenje za zaštitu od požara?

Naši klijenti i kupci tvrtke su i organizacije iz cijele Hrvatske.

Zatražite ponudu