VATRO-SERVIS d.o.o. - Poduzeće za inženjering, konzalting i trgovinu na polju zaštite od požara i zaštite na radu

+385 (0) 42 658-080

O nama

Poštovani poslovni partneri, dobro došli!

Mi smo Vatro-servis, poduzeće za inženjering, konzalting i trgovinu na polju zaštite od požara i zaštite na radu.

Zadovoljstvo mi je pozvati Vas da i na ovaj način upoznate Vatro-servis d.o.o., uspješnu obiteljsku tvrtku iz Trnovca Bartolovečkog kraj Varaždina.

Naš je uspjeh rezultat predanog rada, te sposobnost da kvalitetno obavimo, osposobimo, i ugradimo konkurentne proizvode za zaštitu od požara, te na taj način zadovoljimo očekivanja naših poslovnih partnera.

Kao tvrtka koja iznimno cijeni otvorenost i dijalog, uvjereni smo da će ove stranice još više unaprijediti međusobnu komunikaciju, a samim time i naše poslovne rezultate.

S poštovanjem,
Vladimir Kečkan, direktor

 

Misija i vizija

Naša je vizija postati priznat, uvažen i poželjan poslovni partner koji će na tržištu biti poznat po besprijekornoj kvaliteti svojih proizvoda i usluga te konstantnom razvoju i ulaganju u nove tehnologije i znanje.

Želimo izgraditi prijateljske odnose te konstantno raditi na zaštiti interesa naših poslovnih partnera, kupaca, zaposlenika te društva u kojem živimo i radimo.

Naš uspjeh i razvoj temeljimo na:

  • vrhunskoj kvaliteti naših proizvoda i usluga
  • trajnoj primjeni inovacijskih tehnologija
  • unapređenju znanja i profesionalnog razvoja
  • zaposlenih u okruženju koje potiče timski rad

Naše temeljne vrijednosti

PARTNERSTVO S KUPCIMA

Ostvariti želje kupca na obostrano zadovoljstvo

PARTNERSTVO S DOBAVLJAČIMA

Stvoriti pozitivne odnose za dobrobit obje strane

KORIST VLASNIKA

Ostvariti primjerenu dobit i rast za vlasnike

DOBIT ZAPOSLENIKA

Uvažavati potrebe, interese i sposobnosti zaposlenika jer su upravo oni nezamjenljiv kreativni potencijal

PREPOZNATLJIV IMIDŽ

Održati prepoznatljiv imidž kvalitetnim marketinškim nastupom, sponzorstvima, humanitarnim akcijama, suradnjom s društvenom zajednicom u kojoj radimo

Kako smo počeli

Tvrtka Vatro-servis d.o.o. obiteljska je tvrtka u 100% privatnom vlasništvu osnovana 1996. godine.

U samom početku svog rada tvrtka se bavila samo servisom vatrogasnih aparata, dok je poslovni prostor tvrtke zauzimao svega 30-tak m2.

Samoodricanjem i širenjem djelatnosti na tržištu stvoreni su uvjeti za izgradnju novih prostorija servisa, izložbeno-prodajnog i uredskog prostora površine cca. 300 m2 na istoj adresi, gdje se tvrtka uspješno razvija sljedećih 10-tak godina.

Uspješan rast i razvoj te kontinuirano širenje na tržištu doveli su do potrebe za novim, većim prostorima kako bi se korisnicima i dalje pružala kvalitetna usluga.

Budući da daljnja proširenja na postojećoj lokaciji nisu bila moguća, 2005. godine odlučili smo izgraditi novi poslovno-proizvodni objekt u Poduzetničkoj zoni Trnovec, na vlastitoj površini od 5500 m2, s planom završetka gradnje krajem 2010. godine.

Sadašnji poslovni kapaciteti

15 godina od osnivanja tvrtke uspješno je realiziran projekt izgradnje novog poslovno-proizvodnog prostora, te od 01. siječnja 2011. godine tvrtka Vatro-servis d.o.o. posluje na lokaciji u Trnovcu, Poduzetnička cesta 3, u novoizgrađenom objektu s najmodernije opremljenom servisnom radionom te moderno opremljenim izložbeno-prodajnim, uredskim i skladišnim prostorima.

Kvalitetnu i stručnu uslugu u svakom trenutku pružat će Vam tim od 8 stalno zaposlenih i stručno osposobljenih djelatnika u čiju se edukaciju i stručno usavršavanje neprekidno ulaže.

Danas je naša tvrtka u svojem konkurentskom okruženju prepoznata kao vrlo značajan čimbenik specijaliziran za održavanje vatrogasnih aparata, rad s halonom, ispitivanje posuda pod tlakom, osposobljavanje djelatnika za zaštitu od požara te veletrgovinu vatrogasnih aparata i vatrogasne opreme.

I nakon više od dva desetljeća uspješnog poslovanja naše ideje, vizije, želje i mogućnosti ne prestaju. Pojava novih tehnologija i sve zahtjevnije tržište potiču nas na nova ulaganja u tehnologiju i znanje, a sve u cilju napretka ne samo naše tvrtke već i društvenog okruženja u kojem živimo i radimo.

Tražite rješenje za zaštitu od požara?

Naši klijenti i kupci tvrtke su i organizacije iz cijele Hrvatske.

Zatražite ponudu